הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
לחם־מחבת שטוח טעים־ממש שנראה כמו פיתה רכה רק בלי הכיס. שילוב של הגוזלמה הטורקית עם המרווה מלחם הסודה האירי ועם פרמזן ושמן זית מהמטבח האיטלקי.
1. מרוקנים את גביע היוגורט לקערה. מנפים פנימה קמח, אבקת אפייה ומלח, מוסיפים מרווה קצוצה, פרמזן וכף שמן ומערבבים במזלג כדי להרטיב את כל החומרים היבשים. לשים לבצק רך חלק בכפות ידיים משומנות במעט שמן זית.
2. הופכים את הבצק על לוח חיתוך משומן ומחלקים אותו ל־8 חלקים שווים. צרים מכל חלק כדור.
3. מחממים מחבת בינונית מעל להבה בינונית־גבוהה. משטחים כדור בצק לעיגול בקוטר 12 ס"מ על לוח החיתוך המשומן, מורחים מעט שמן זית על חלקו העליון של עיגול הבצק, מרימים והופכים לתוך המחבת החמה. "אופים" במשך כ־30 שניות עד שהבצק תופח וחלקו התחתון מתכסה בכתמים חומים־זהובים. הופכים ו"אופים" את הצד השני. מעבירים את הלחם לכלי. "אופים" את שאר עיגולי הבצק באותה דרך.