לחם בבנות - מתכון נהדר ללחם בננות נימוח וטעים | השף הלבן

לחם בננות

טעים כמו עוגה ומצויין להכנת טוסט מרוח בחמאה לארוחת הבוקר

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
קל רמת מיומנות
לחם בננות
המרכיבים ל12-10 פרוסות:
  • 125 גרם חמאה רכה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 2 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כוס בננות בשלות מרוסקות
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
הוראות הכנה:
  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מחממים את התנור לחום בינוני 180 מעלות.

  • 03.

    בקערת מערבל מקציפים את החמאה עם הסוכר לתערובת תפוחה ואוורירית, מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, במהירות בינונית -נמוכה ומקציפים היטב עד שכל ביצה נבלעת בתערובת.

  • 04.

    מנפים ביחד לקערה את הקמח, אבקת הסודה והמלח. מוסיפים תערובת זו במהירות איטית אל תערובת החמאה, ומערבלים לתערובת אחידה.

  • 05.

    מקפלים פנימה בעזרת מרית את מחית הבננות, הווניל והאגוזים.

  • 06.

    יוצקים את התערובת אל תבנית ואופים במשך 60-70 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.

  • 07.

    מצננים 10 דקות בתבנית, הופכים ומסירים את התבנית, וממשיכים לצנן על רשת.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 08.

     

הכנת? כאן מדרגים
(99)