• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • פסטה
  • לזניות אישיות בטעמים שונים
ספריית-השף
  • לזניה קלאסית עם בשמל, פתיתי מוצרלה, רוטב עגבניות ובזיליקום
  • מאפה פסטה, בשמל ובצלים בצבעים
  • רוטב שמנת פטריות לפסטה
  • פסטה סלמון, צלפים, טרגון ופרמז'ן

לזניות אישיות בטעמים שונים

מתכון אירוח ללזניות קטנות אישיות במגוון מילויים לבחירת האורחים

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : אינס שילת ינאי \ צילום : לירן קפל \ עיצוב : נעה קנריק
דרג:
לזניות אישיות בטעמים שונים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 12 יחידות סוג תבנית / כלי: תבנית מאפינס
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 כוס פטריות קצוצות
  • 1 כף גדושה ממרח עגבניות מיובשות "אוליביה"
  • 1/2 כוס עלי בזיליקום
  • 1 בטטה גדולה מבושלת ומרוסקת
  • לרוטב:
  • קורט אגוז מוסקט
  • 2 מכלי רוטב בשמל "השף הלבן"
  • 1.5 כוסות חלב "תנובה"
  • 200 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 ביצה

איך מכינים:

1. מערבבים בקערה את רוטב הבשמל עם החלב בסיר עד לרתיחה עדינה ומסירים מהאש ומצננים מעט בטמפרטורת החדר.

2. מוסיפים קורט אגוז מוסקט, 3/4 משקית המוצרלה, מלח, פלפל וביצה.  

3. מבשלים את עלי הלזניה לפי ההוראות על האריזה, ומניחים על נייר אפייה משומן מעט.

4. מחלקים את המלית ל- 3 קערות, לאחת מוסיפים בטטה, לשנייה עלי בזיליקום וממרח עגבניות מיובשות  ולשלישית פטריות קצוצות 

5. חוצים את העלים לשני חצאים ומניחים 2 חצאים בכל שקע כך שהם מרפדים את השקע, ממלאים במליות שונות ומפזרים מעל פתיתי מוצרלה שנשארו 

6. אופים בחום של 170 מעלות כ-25 דקות עד הזהבה.




דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • לזניה קלאסית עם בשמל, פתיתי מוצרלה, רוטב עגבניות ובזיליקום
  • מאפה פסטה, בשמל ובצלים בצבעים
  • רוטב שמנת פטריות לפסטה
  • פסטה סלמון, צלפים, טרגון ופרמז'ן
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו