לביבות תפוחי אדמה
לביבות תפוחי אדמה מטוגנות לחג חנוכה, מומלץ להגיש לצד קערת שמנת ויוגורט
עד 10 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 לביבות:
- 5 תפוחי אדמה
- שתי כפות קמח
- 1 ביצה
הוראות הכנה:
-
01.
הכנה:
-
02.
מקלפים את התפוחי אדמה, מרסקים בפומפיה גסה את תפוחי האדמה, מוסיפים ביצים וקמח ומערבבים.
-
03.
יוצרים מהעיסה לביבות ומטגנים בשמן חם בשני הצדדים, עד שנהיה צבע זהוב ומוציאים מהמחבת.אם תרצו הנה עוד מתכון ללביבות תפוחי אדמה
הכנת? כאן מדרגים