מתכון ללביבות תירס זהובות ויפהפיות | השף הלבן

לביבות תירס

לביבות תירס

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
לביבות תירס
המרכיבים ל12 מנות:
  • 1 שקית (800 גרם) גרעיני תירס מוקפאים "סנפרוסט"
  • 4 ביצים
  • 6-5 כפות קמח
  • 1 גביע שמנת חמוצה "של פעם" של תנובה
  • 200 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • שמן קנולה לטיגון
הוראות הכנה:
  • 01.

    אלה שלבי המתכון:

  • 02.

    מכניסים את התירס לסיר עם מים רותחים שהומלחו קלות, מביאים שוב לרתיחה, מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-8 דקות. מסננים ומצננים.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 03.

    מעבירים את גרעיני התירס לקערה, מוסיפים ביצים, קמח, שמנת, גבינה ותבלינים ומערבבים היטב.

  • 04.

    מחממים מעט שמן במחבת ויוצקים לביבות בעזרת כף.

  • 05.

    מטגנים עד להזהבה, מוציאים ומספיגים את עודפי השמן במגבת נייר. מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה.הנה עוד גירסא למתכון

הכנת? כאן מדרגים
(55)