לביבות טופו ובטטה טבעוניות | השף הלבן

לביבות טופו ובטטה טבעוניות בתיבול אסייתי

לביבות מלאות טעמים שקשה להפסיק לאכול שאפשר להכין גם ללא גלוטן

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
לביבות טופו ובטטה טבעוניות בתיבול אסייתי
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל14 יחידות:
  • 1 כוס ( כ 1 בטטה קטנה) בטטה קלופה מגוררת גס
  • 1/2 חבילה (150 גרם) טופו פיקנטי תנובה ALTERNATIVE, מגורר גס
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
  • 4 כפות כוסברה קצוצה דק
  • 1/2 כפית מלח
  • קורט פלפל לבן
  • 2-3 כפות מים
  • 3 כפות קמח או קמח חומוס
הוראות הכנה:
  • 01.

    מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט הקמח. מפזרים את הקמח על התערובת ומערבבים היטב. אם צריך מוסיפים כף מים נוספת.

  • 02.

    מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק. יוצרים בידיים לבבות מהודקות ושטוחות (לא עבות כדי שגם הבטטה בפנים תתבשל) ומטגנים 2-3 דקות מכל צד עד שהן שחומות מבחוץ ורכות מבפנים. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(9)