מתכון לביבות אפויות | השף הלבן

לביבות אפויות

לביבות אפויות מקישואים, תפוחי אדמה ופטריות

מאת: טל יצחקי
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
לביבות אפויות
המרכיבים ל5 מנות:
  • 2 תפוחי אדמה
  • קישוא
  • 1 גזר
  • 1 בצל
  • 1/2 קופסא פטריות משומרות
  • פטרוזיליה או כוסברה
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח תופח
  • כמון
  • פלפל
  • מלח
הוראות הכנה:
  • 01.

    מגרדים על פומפיה דקה את כל הירקות.

  • 02.

    קוצצים את הפטריות.

  • 03.

    מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים הכל בקערה אחת. 

  • 04.

    משמנים תבנית בתרסיס שמן ויוצקים לביבות בעזרת כף, ניתן להיעזר בפורמה עגולה ליצירת צורה אחידה. אופים ב-180 מעלות למספר דקות, לאחר שהלביבות מתייצבות הופכים ומרססים עוד מעט שמן.

הכנת? כאן מדרגים
(320)