מתכון כריך פסטו ולאבנה | השף הלבן

כריך פסטו ולאבנה

כריך ירוק לבן עם פסטו, לאבנה וירקות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
כריך פסטו ולאבנה
המרכיבים למנה 1:
  • לאבנה טרייה
  • 2 פרוסות לחם שחור או לחמנייה
  • עגבניה
  • עלי רוקט
  • שמן זית
  • פלפל
  • פרוסות גבינת חמד לייט
לפסטו:
  • 1/3 כוס צנוברים
  • 1/3 כוס שמן זית
  • צרור בזיליקום
  • מלח
  • פלפל
  • מלח
הוראות הכנה:
  • 01.

    טוחנים את מרכיבי הפסטו במעבד מזון.

  • 02.

    מורחים בעדינות משני צידי הלחם/הלחמנייה.

  • 03.

    מניחים בנדיבות עלי רוקט, פרוסות גבינת חמד לייט 5% ופרוסות עגבנייה.

  • 04.

    בוזקים כמה טיפות שמן זית ומפזרים מעט פלפל שחור גרוס.

הכנת? כאן מדרגים
(64)