כריך נוגט אגוזים וקרם פרש
כריך פתוח על פרוסת שיפון דקה, שיכול להחליף עוגה לצד הקפה.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: יהודה סלומון
עיצוב: יהודה סלומון
המרכיבים ל1:
- 1 פרוסה דקה של לחם שיפון (9x17 ס"מ, הסוג הכהה הדחוס שנמכר פרוס דק)
- 1 כף ממרח נוגט
- 3 כפות קרם פרש
- 2 כפות אילסרים (אגוזי לוז) קלויים קצוצים גס
הוראות הכנה:
-
01.
חוצים את פרוסת הלחם לשניים. מורחים כל חצי פרוסה בחצי כף ממרח נוגט, ומכסים בשכבה נדיבה של קרם פרש. זורים אגוזים קצוצים. מגישים על צלחת עם סכין ומזלג.
-
02.
גיוונים: מחליפים את ממרח הנוגט ואת אגוזי הלוז בחמאת בוטנים מתוקה ובשברי בוטנים קלויים או בחמאת שקדים, מעט דבש ושקדים פרוסים קלויים.
הכנת? כאן מדרגים