כריך נוגט אגוזים וקרם פרש | השף הלבן

כריך נוגט אגוזים וקרם פרש

כריך פתוח על פרוסת שיפון דקה, שיכול להחליף עוגה לצד הקפה.

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
כריך נוגט אגוזים וקרם פרש
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון
המרכיבים ל1:
  • 1 פרוסה דקה של לחם שיפון (9x17 ס"מ, הסוג הכהה הדחוס שנמכר פרוס דק)
  • 1 כף ממרח נוגט
  • 3 כפות קרם פרש
  • 2 כפות אילסרים (אגוזי לוז) קלויים קצוצים גס
הוראות הכנה:
  • 01.

    חוצים את פרוסת הלחם לשניים. מורחים כל חצי פרוסה בחצי כף ממרח נוגט, ומכסים בשכבה נדיבה של קרם פרש. זורים אגוזים קצוצים. מגישים על צלחת עם סכין ומזלג.

  • 02.

    גיוונים: מחליפים את ממרח הנוגט ואת אגוזי הלוז בחמאת בוטנים מתוקה ובשברי בוטנים קלויים או בחמאת שקדים, מעט דבש ושקדים פרוסים קלויים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)