כרובית מטוגנת - מתכון מהיר למנה ראשונה מושלמת | השף הלבן

כרובית מטוגנת

מנה ראשונה קלה להכנה ופופולרית במטבח הישראלי, מתאימה לארוחת צהריים וערב כאחד

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
כרובית מטוגנת
המרכיבים ל3 מנות:
  • 1 כרובית
  • 1 ביצה
  • 3 כפות קמח
  • 1/2 כוס מים
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • מלח לפי הטעם (כ 1/4 כפית)
  • רבע כוס שמן לטיגון
הוראות הכנה:
  • 01.

     מפרקים את הכרובית לפרחים ומבשלים במים עם חצי כפית מלח עד לגובה כיסוי הכרובית.

  • 02.

    מבשלים כ 10 דקות מרגע הרתיחה, מסירים מהאש, מסננים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    מכינים רביכה מהמים והקמח - מערבבים היטב שלא יהיו גושים, מוסיפים מלח, פלפל שחור וביצה ומערבבים היטב.

  • 04.

    טובלים את פרחי הכרובית ברביכה ומטגנים בשמן חם מכל הצדדים.  

הידעת?

תופעת הטבעונות בהחלט גדלה בעשורים האחרונים והפכה לגורם לא מבוטל בעולם הקולינריה המודרני. בכל יום אנחנו נחשפים לעוד מנות מוכרות ואהובות שקיבלו גרסה טבעונית מקורית. אולם, יש מנות כל כך טבעוניות כל כך טובות, עד כי אפילו לא טבעוניים מאוהבים בה ומכינים אותה בתדירות. אחת מאותן מנות פופולריות היא ללא ספק כרובית מטוגנת. קבלו מתכון מפנק ומושלם למנה האהובה. אפשר להכין אותה כמנה ראשונה, והיא אף מתאימה לארוחת צהריים וערב כאחד.

הכנת? כאן מדרגים
(172)