הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
תבשיל בשר מתובל ועשיר בטעמים, שהכנתו קלה ופשוטה.
1. מוציאים את השעועית מהמקפיא. חותכים את פרוסות הנקניק לרצועות ברוחב 5 מ"מ. מחממים את השמן בסיר בינוני, ומטגנים את רצועות הנקניק עד שהם מתחילות להשחים. מוסיפים פלפלון חריף ואת הבשר הטחון, ומטגנים תוך ערבוב ומעיכה בכף עץ עד שכל פירורי הבשר משחימים. מוסיפים את התבלינים ומטגנים במשך דקה.
2. מוסיפים לסיר חומץ וסוכר ומערבבים היטב. מוסיפים את כל תכולת קופסת העגבניות, ממלאים את הקופסה במים עד חציה, ומוסיפים את המים לסיר. מערבבים ומביאים לרתיחה. מתבלים במעט מלח, מכסים ומבשלים מעל להבה נמוכה במשך 50-30 דקות (ככל שהבישול ממושך יותר, טעם התבשיל עשיר יותר). מערבבים מדי פעם.
3. מוסיפים לסיר את השעועית, מביאים שוב
לרתיחה, מכסים ומבשלים מעל להבה נמוכה במשך 15-10 דקות, עד שהשעועית סופגת את
הטעמים והתערובת מסמיכה. אם בתום הבישול התערובת נראית דלילה מדי, מסירים את המכסה
ומרתיחים עד שרוטב הבשר מסמיך. טועמים ומתקנים את התיבול. מגישים חם עם אורז לבן.