• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • מתכונים נוספים
  • ירקות קפואים
  • קטניות מוקפאות
  • כמו־צ'ילי שעועית
ספריית-השף
  • תבשיל גרגירי חומוס עם נקניקיות מרגז
  • אורז וירקות בבירה
  • טביחה
  • מרק שעועית

כמו־צ'ילי שעועית

תבשיל בשר מתובל ועשיר בטעמים, שהכנתו קלה ופשוטה.

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : דנית סלומון \ צילום : יהודה סלומון \ עיצוב : יהודה סלומון
דרג:
כמו־צ'ילי שעועית
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי
כמות מנות: 4
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 כוסות (300 גרם) שעועית לבנה מוקפאת "סנפרוסט"
  • 50 גרם נקניק סרוולד פרוס "טירת צבי"
  • 2 כפות שמן זית
  • פלפלון אדום/ירוק חריף קצוץ (הכמות תלויה בדרגת החריפות הרצויה)
  • 250 גרם בשר בקר טחון (צלעות)
  • תבלינים: ½1 כפיות פפריקה מעושנת, 1 כפית כמון טחון, ½ כפית אורגנו מיובש, ½ כפית שום גבישי, ½ כפית פלפל שחור טחון טרי
  • 1 כף חומץ
  • 1 כפית סוכר
  • 1 קופסה (400 גרם) קוביות עגבנייה משומרות במיץ
  • מלח

איך מכינים:


1. מוציאים את השעועית מהמקפיא. חותכים את פרוסות הנקניק לרצועות ברוחב 5 מ"מ. מחממים את השמן בסיר בינוני, ומטגנים את רצועות הנקניק עד שהם מתחילות להשחים. מוסיפים פלפלון חריף ואת הבשר הטחון, ומטגנים תוך ערבוב ומעיכה בכף עץ עד שכל פירורי הבשר משחימים. מוסיפים את התבלינים ומטגנים במשך דקה.

2. מוסיפים לסיר חומץ וסוכר ומערבבים היטב. מוסיפים את כל תכולת קופסת העגבניות, ממלאים את הקופסה במים עד חציה, ומוסיפים את המים לסיר. מערבבים ומביאים לרתיחה. מתבלים במעט מלח, מכסים ומבשלים מעל להבה נמוכה במשך 50-30 דקות (ככל שהבישול ממושך יותר, טעם התבשיל עשיר יותר). מערבבים מדי פעם.

3. מוסיפים לסיר את השעועית, מביאים שוב לרתיחה, מכסים ומבשלים מעל להבה נמוכה במשך 15-10 דקות, עד שהשעועית סופגת את הטעמים והתערובת מסמיכה. אם בתום הבישול התערובת נראית דלילה מדי, מסירים את המכסה ומרתיחים עד שרוטב הבשר מסמיך. טועמים ומתקנים את התיבול. מגישים חם עם אורז לבן.

דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • תבשיל גרגירי חומוס עם נקניקיות מרגז
  • אורז וירקות בבירה
  • טביחה
  • מרק שעועית
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו