ירקות ממולאים בפתיתי כרובית | השף הלבן

ירקות ממולאים בפתיתי כרובית

תתמכרו לזה! ירקות ממולאים בגרסה נטולת גלוטן

מאת: חנוך שכטר
בשרי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
ירקות ממולאים בפתיתי כרובית
צילום: אפיק גבאי עיצוב: יעל מגן
המרכיבים ל12:
מלית:
  • 1 שקית (800 גרם) פתיתי כרובית מוקפאים "סנפרוסט"
  • 400 גרם בשר, טחון
  • מלח
  • פלפל שחור, גרוס
  • 1 כף כמון
  • עלים מ-5 גבעולי אורגנו או זעתר
לרוטב:
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 בצלים, קצוצים
  • 2 גזרים, קצוצים
  • 2 שיני שום, פרוסות
  • 8 עגבניות, קצוצות
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 2 כוסות מים
הוראות הכנה:
  • 01.

    מפשירים את פתיתי הכרובית במים פושרים במסננת וסוחטים בתוך מגבת עד לייבוש.

  • 02.

    מערבבים את הבשר ופתיתי הכרובית בקערה ומתבלים במלח, פלפל, כמון ועלי אורגנו או זעתר.

  • 03.

    מחממים כף שמן זית בסיר רחב ושטוח ומטגנים את הבצלים, הגזרים, והשום על להבה בינונית כ-5 דקות עד להשחמה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מוסיפים לסיר את העגבניות, מלח ופלפל ומבשלים 5 דקות נוספות. מוסיפים פפריקה, ומים, מכסים ומבשלים 5 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 05.

    ממלאים את הפלפלים, הקישואים ועלי הכרוב, מכניסים לסיר ומבשלים 40 דקות בסיר מכוסה.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)