מתכון טורטליני בסגנון אחר | השף הלבן

טורטליני בסגנון אחר

פסטה ברוטב עגבניות, פסטה שמנת פטריות, פסטה ברוטב שמנת, פסטה רוזה ועוד

מאת: אלי גרשון
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
טורטליני בסגנון אחר
המרכיבים ל6 סועדים:
  • 1 חבילת טורטליני במילוי פטריות וגבינה
  • 2 בצלים חתוכים לפרוסות
  • 1 סלסלת פטריות חתוכות לפרוסות
  • 2 פלפלים אדומים חריפים (יבשים)
  • 1 גבעול עלי מרווה (עלים בלבד)
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס טרי
הוראות הכנה:
  • 01.

    מבשלים את הטורטליני במי מלח לפי הוראות היצרן, מסננים ושמים בצד.

  • 02.

    במחבת עם שמן זית מטגנים את הבצל והפלפלים עד לקבלת גוון זהוב.

  • 03.

    מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן.

  • 04.

    מוסיפים את עלי המרווה ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי.

  • 05.

    מוציאים מהמחבת ושמים בצד.

  • 06.

    באותו שמן מטגנים את הטורטליני עד לקבלת גוון זהוב בשני הצדדים.

  • 07.

    מוסיפים לטורטליני את תערובת הבצל והפטריות ומתקנים בתיבול. מטגנים עוד מספר דקות,

  • 08.

    מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(69)