מתכון לטורטיה במילוי בשר טחון עם פטריות ובצל | השף הלבן

טורטיה במילוי בשר טחון עם פטריות ובצל

טורטיה במילוי בשר טחון פטריות ובצל

מאת: שירן חדד
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
טורטיה במילוי בשר טחון עם פטריות ובצל
המרכיבים ל12:
  • 1 ק"ג בשר טחון
  • בצל גדול 1
  • פטריות שימורים אפשר אחת גדולה או שתיים קטנות
  • חבילת טורטיות של "וילי פוד"
  • רוטב צ'ילי מתוק וחריף
  • מלח
  • פלפל שחור
  • טיפה כורכום
  • פפריקה מתוקה
הוראות הכנה:
  • 01.

    מזהיבים בצל מוסיפים פפריקה עם מעט מים ואז מוסיפים את הבשר ומפרקים אותו בעזרת כף מוסיפים מלח פלפל שחור ואת הכורכום ואת הצ'ילי החריף ומבשלים כ-30 דק'אז מוסיפים את הפטריות ומבשלים עוד בערך 5 דק'.

  • 02.

    מורידים את הסיר מהגז לוקחים מחבת וכשהיא חמה שמים עליה את הטורטיה שתתחמם כדי שלא תתפרק בעת הקיפול 3 שניות מכל צד.

  • 03.

    לוקחים את הטורטיה מורחים עליה צ'ילי מתוק ועל זה מוסיפים את הבשר וסוגרים.

  • 04.

    בתאבון!

  • 05.

    נ.ב-ניתן לחמם כל הפלטה בשבת או בתנור על חום 250 למשך 5 דק' או לפי הצורך.

הכנת? כאן מדרגים
(1760)