• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • מתכונים טבעוניים
  • מתכונים עם טופו
  • טופו מטוגן בציפוי קינמון פריך עם בננות צלויות ברוטב קרמל
ספריית-השף
  • פיצה ירוקה טבעונית
  • קארי טופו עם בטטה וברוקולי
  • ירקות צלויים וטופו בטחינה ירוקה
  • "כבד קצוץ" טבעוני

טופו מטוגן בציפוי קינמון פריך עם בננות צלויות ברוטב קרמל

בואו להתפנק עם קינוח קרמלי מושלם על בסיס טופו

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : אולגה טוכשר \ צילום : אולגה טוכשר
דרג:
טופו מטוגן בציפוי קינמון פריך עם בננות צלויות ברוטב קרמל
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ פרווה
כמות מנות: 3-4
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים לטופו:
  • 300 גרם (1 חבילה) טופו תנובה בטעם טבעי, מסונן ומיובש מנוזלים מיותרים
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 2 כפות מייפל
  • 1 כף קורנפלור
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית שטוחה קינמון
  • 3-4 כפות שמן לטיגון
  • מרכיבים לבננות ברוטב קרמל:
  • 150 גרם (3/4 כוס) סוכר
  • 1/4 כוס מים
  • 1 כוס קרם קוקוס
  • 1/4 כפית מלח
  • 2 בננות, קלופות וחתוכות לטבעות

איך מכינים:

1.    חותכים את הטופו לקוביות בגודל 1 ס"מ. מערבבים בקערה את מיץ הלימון והמייפל, מערבבים פנימה את הטופו ומשרים במשך לפחות 30 דקות.
2.    מערבבים בקערה את הקורנפלור, פירורי הלחם, אבקת הסוכר והקינמון.
3.    מעבירים את קוביות הטופו לקערה ומערבבים היטב כדי שציפוי מכל הצדדים.
4.    מחממים את השמן במחבת ומטגנים עד להזהבה.
5.    מכינים את רוטב הקרמל: מערבבים את הסוכר והמים בסיר קטן ומבשלים על אש בינונית בלי לערבב (אפשר לנער את הסיר) עד שכל המים מתאדים, ומתקבל קרמל בגוון ענברי.
6.    יוצקים את קרם הקוקוס לתוך הקרמל (זהירות - התערובת תבעבע) וממשיכים לבשל. בשלב זה בתוך הרוטב ייווצרו גושי קרמל, וזה בסדר. ממשיכים לבשל תוך ערבוב מדי פעם עד שכל הגושים נמסים, ומתקבל רוטב חלב.
7.    מוסיפים את טבעות הבננה, מערבבים, מבשלים 2 דקות ומכבים את האש.
8.    מוסיפים את הטופו, מערבבים היטב ומגישים. אפשר בתוספת פירות טריים, או כדור גלידה טבעונית/סורבה.

הערות:
•    ככל שזמן השריית הטופו ארוך יותר, כך הוא יספוג יותר את טעמי הלימון והמייפל.
•    אפשר להחליף את קרם הקוקוס בשמנת צמחית.
 

דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פיצה ירוקה טבעונית
  • קארי טופו עם בטטה וברוקולי
  • ירקות צלויים וטופו בטחינה ירוקה
  • "כבד קצוץ" טבעוני
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו