מתכון טוסט גבינה צהובה, טונה וביצה עלומה | השף הלבן

טוסט גבינה צהובה, טונה וביצה עלומה

שלוש פרוסות לחם ובתוכן ביצה עלומה, גבינה צהובה מותכת וטונה, כריך מושקע במיוחד ונהדר לארוחת בוקר

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
טוסט גבינה צהובה, טונה וביצה עלומה
המרכיבים למנה אחת:
  • 3 פרוסות לחם
  • חמאה
  • 75 גרם גבינה צהובה
  • 1/2 קופסת טונה בשמן/במים
  • ביצה
  • מעט חומץ
  • פלפל
  • מלח
הוראות הכנה:
  • 01.

    הכנה:

  • 02.

    מורחים על הלחם חמאה, בשני צדדיו.

  • 03.

    מניחים על הלחם גבינה צהובה ועליה את הטונה (כמות לפי הטעם),סוגרים עם פרוסת לחם נוספת ומבצעים את אותה הפעולה גם על הפרוסה הנוספת.מניחים את הפרוסה האחרונה - כך שיוצא סנדוויץ "3 קומות", גם אותה מורחים במעט חמאה.

  • 04.

    מכניסים לטוסטר (לא משולשים) עד שמשחים.

  • 05.

    לאחר שמוכן מוציאים - מסמנים בפרוסת הלחם הראשונה במרכז, עיגול עם סכין שמונחת כלפי מעלה ומוציאים את העיגול (גודל העיגול כ3/4 ס"מ לאורכו ולרוחבו.)

  • 06.

    לביצה העלומה:מרתיחים סיר עם מים ומעט חומץ,כאשר המים רותחים, שוברים את הביצה (שתשאר בשלמותה) מוסיפים אותה לסיר המים הרותחים - בזהירות.לאחר בערך 2 דקות מוציאים את הביצה,מניחים בצלחת וחותכים סביב החלמון את החלבון כך שיצא עיגול כמו העיגול שיצרנו בלחם.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 07.

    מניחים את הביצה העלומה על העיגול המסומן על הטוסט.

  • 08.

    מוסיפים מעט מלח ופלפל.

הכנת? כאן מדרגים
(62)