מתכון טבעות פילה מדומה ממולאות בצל מטוגן | השף הלבן

טבעות פילה מדומה ממולאות בצל

טבעות פילה כמנה עיקרית טעימה לארוחה בשרית

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
טבעות פילה מדומה ממולאות בצל
המרכיבים ל8 מנות:
  • נתח פילה מדומה "אדום אדום"
  • 1 ק"ג בצל פרוס
  • 100 גרם מרגרינה עם מלח
  • 3 כפות סוכר חום
  • 1 כפית כמון, רצוי שלם
  • 1/2 כוס חומץ בן יין אדום
  • 2 כוסות יין אדום יבש
  • מלח
  • פלפל שחור
הוראות הכנה:
  • 01.

    פורסים את הבשר לטבעות עבות מאוד, 6 סנטימטר בערך, מערבבים את היין עם החומץ,הסוכר והכמון ומשרים את הבשר בתערובת למספר שעות במקרר.

  • 02.

    מטגנים את הבצל במרגרינה על אש גבוהה, אגב ערבוב מתמיד, עד שהבצל שחום.

  • 03.

    יוצרים חתך בצד כל טבעת בשר, ממלאים כמה שאפשר בבצל מטוגן וסוגרים בקיסמים.

  • 04.

    מטגנים בסיר את הבשר עד שישחים, מוסיפים את המישרה, מכסים ומבשלים שעתיים על אש נמוכה.

  • 05.

    מוסיפים את שאר הבצל, מלח ופלפל ומבשלים מכוסה שעה נוספת.

הכנת? כאן מדרגים
(283)