טארטלטים של גבינה וסלמון
מנת פתיחה מושלמת
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: ליטל ארזי
עיצוב: ליטל ארזי
המרכיבים ל25 מנות/ תבניות טארטלט:
- 450 גרם בצק פריך מרודד למאפים מלוחים "מעדנות"
- 100 גרם גבינת שמנת 30% "נפוליאון" טבעי תנובה
- 3 כפות עירית קצוצה
- גרידה מ1 לימון קטן
- 60 גרם סלמון מעושן חתוך לקוביות קטנות
- לימון פרוס דק חתוך למשולשים
הוראות הכנה:
-
01.
הטארטלטים:
-
02.
בעזרת ספריי שמן משמנים את התבניות ומסדרים בתוכן את הבצק.
-
03.
מכסים בנייר אפייה, ומניחים משקולת כלשהי, כגון, שעועית יבשה.
-
04.
אופים כ-20 דקות בחום של 170 מעלות, עד שהבצק זהוב ויפה. למלית הגבינה:
טיימר מופעל
-
05.
מערבבים 2 כפות עירית עם גבינת השמנת וגרידת לימון. הרכבה:
-
06.
בתוך כל טארטלט שמים מעט מן מלית הגבינה.
-
07.
מפזרים את קוביות הסלמון.
-
08.
מקשט בשארית העירית ובמשולשי הלימון.
הכנת? כאן מדרגים