מתכון טארטלטים של גבינה וסלמון | השף הלבן

טארטלטים של גבינה וסלמון

מנת פתיחה מושלמת

מאת: ליטל ארזי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
טארטלטים של גבינה וסלמון
צילום: ליטל ארזי עיצוב: ליטל ארזי
המרכיבים ל25 מנות/ תבניות טארטלט:
  • 450 גרם בצק פריך מרודד למאפים מלוחים "מעדנות"
  • 100 גרם גבינת שמנת 30% "נפוליאון" טבעי תנובה
  • 3 כפות עירית קצוצה
  • גרידה מ1 לימון קטן
  • 60 גרם סלמון מעושן חתוך לקוביות קטנות
  • לימון פרוס דק חתוך למשולשים
הוראות הכנה:
  • 01.

    הטארטלטים:

  • 02.

    בעזרת ספריי שמן משמנים את התבניות ומסדרים בתוכן את הבצק.

  • 03.

     מכסים בנייר אפייה, ומניחים משקולת כלשהי, כגון, שעועית יבשה.

  • 04.

    אופים כ-20 דקות בחום של 170 מעלות, עד שהבצק זהוב ויפה. למלית הגבינה:

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 05.

     מערבבים 2 כפות עירית עם גבינת השמנת וגרידת לימון. הרכבה:

  • 06.

     בתוך כל טארטלט שמים מעט מן מלית הגבינה.

  • 07.

    מפזרים את קוביות הסלמון.

  • 08.

     מקשט בשארית העירית ובמשולשי הלימון.

הכנת? כאן מדרגים
(318)