מתכון ראמן זריז עם תרד, נודלס ועוף | השף הלבן

ראמן זריז עם תרד, נודלס ועוף

גרסה ביתית לראמן שהיא מרק-ארוחה חמה וכיפית עם ירקות, אטריות, עוף וביצה.

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
ראמן זריז עם תרד, נודלס ועוף
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל4:
  • 1 פרפר של חזה עוף מחולק ל-2 ונקי משומן ועצמות (שני צידי החזה שלמים. לא פרוסים לשניצל), עוף תנובה
  • 6 כוסות מרק עוף
  • 3 שיני שום חצויות
  • שורש ג'ינג'ר באורך 3 ס"מ קלוף
  • 1/4 כוס רוטב סויה "אוליביה"
  • 300 גרם עלי תרד נקיים
  • 1/2 סלסלת פטריות שיטאקי או פורטובלו או שמפניון
  • 200 גרם אטריות סובה או אחרות, מבושלות
  • 4 ביצי "תנובה"
  • דף אצת נורי חתוך ל-4 (לא חובה)
למשרה העוף:
  • 4 כפות סויה "אוליביה"
  • 1 כף צ'ילי מתוק או דבש
  • 1 כפית שמן שומשום
  • להגשה: חופן בצל ירוק ושומשום שחור
הוראות הכנה:
  • 01.

    מערבבים את מרכיבי המשרה וטובלים בהם את העוף משני צידיו. אם יש זמן - משרים את העוף במשרה כחצי שעה-שעה. אם לא, מלהיטים מחבת וצורבים בה את העוף על שני צידיו: לאחר הצריבה הראשונית מנמיכים להבה ומכסים את המחבת במכסה כדי שהעוף יהיה עשוי גם מבפנים. מוציאים את העוף המוכן לצלחת.

  • 02.

    מבשלים את הביצים 5-6 דקות מהרתיחה. שוטפים במים קרים וקולפים.

    טיימר מופעל
    00:06:00
  • 03.

    מחממים בסיר מרק, שו, ג'ינג'ר ורוטב סויה ומביאים לרתיחה. מוסיפים תרד ופטריות ומבשלים כ 5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מחלקים את המרק עם התרד והפטריות בין 4 קערות. מוסיפים אטריות ואצה. פורסים את העוף ושמים 1/2 חזה בכל קערה. חוצים את הביצה ומניחים חצי ביצה בכל קערה. בוזקים בצל ירוק ושומשום ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(10)

קטגוריות