פיצה מק אנד צ'יז

מכירים את המאכל האמריקאי הכל כך אייקוני הזה? ובכן רק תחשבו איזה פיצוץ של טעמים תקבלו כשתשלבו בין השניים. אם אתם מכינים פיצה בבית, כל שעליכם לעשות הוא להכין את המק אנד צ'יז על פי הוראות היצרן שעל הקופסה, ולאחר מכן פזרו אותו מעל לפיצה לפני האפייה. מצפה לכם חוויה גבינתית במיוחד עם אקסטרה פחמימות.

פיצה מקסיקנית

דמיינו את כל התוספות ששמים על נאצ'וס אבל על פיצה וזה בדיוק מה שיש לנו כאן. הוסיפו מעל הפיצה שלכם שעועית שחורה, גבינת צ'דר כתומה, עגבניות שרי, זיתים שחורים ובצל לפני האפייה. לאחר שהוצאתם את הפיצה מהתנור, הוסיפו שמנת חמוצה ורוטב סלסה חריף. מי ידע שפיצה יכולה להיות כל כך מקסיקנית?

ביצת עין

תוספת כל כך פשוטה שמוסיפה כל כך הרבה. הביצה משתלבת נהדר עם כל התוספות שאתם הכי אוהבים, אך היא מחמיאה במיוחד לגבינה הבולגרית והפטריות. ברגע שתטעמו את השילוב הזה לא תוכלו לחזור אחורה, וטוב שכך. שברו את הביצה מעל הפיצה, והכניסו לתנור לפי רמת המוכנות של הביצה אשר אתם מעדיפים: החל מחלמון נוזלי ועד ביצה עשויה היטב. 

תאנים, פרמזן ורוזמרין

פיצה עם פרי? בהחלט כן. הרי כל עוד יש בצק פיצה וגבינה זו בהחלט פיצה. מדינתנו בורכה בתאנים ואין שום סיבה שלא נהנה מהם גם בפיצה שלנו. גם הרוזמרין הוא צמח תבלין שנפוץ בארצנו וריחו פשוט משכר. הכינו את בצק הפיצה ממש כפי שאתם אוהבים, ומעליו פזרו פרוסות דקות של גבינת פרמזן איכותי, חצאי תאנים טריות ומעט רוזמרין. 

כרובית וצ'ילי חריף

תוספות מצויינות לאוהבי החריף. הצ'ילי כמובן מעניק את כל החריפות שלו לפיצה, ואילו הכרובית מרככת מעט את החריפות ומוסיפה אפילו כמה יתרונות תזונתיים כמו ויטמין סי וסיבים. מי אמר שאי אפשר להיות בריא ולאכול פיצה. עוד תוספות שישלבו נפלא עם הפיצה הזו הן: פטרוזיליה, שום וגבינת גרוייר. 

אספרגוס ותפוח אדמה

עוד דרך נפלאה לשלב מרכיבים מן האדמה בפיצה. האספרגוס כידוע הוא בעל טעם משובח וייחודי שפעמים רבות משתמשים בו במסעדות היוקרתיות ביותר. ואילו תפוח האדמה הוא בן הלוויה המושלם לטעמו העמוק והמורכב של האספרגוס. את תפוחי האדמה יש לחתוך באמצעות מנדולינה לפרוסות דקות מאוד. מומלץ להוסיף גם בצל סגול ומעט פסטו כדי להשלים את כל היצירה.


מי ידע שסופר פוד יהיה כל כך טעים על פיצה. הקייל הוא קרוב משפחה של הכרוב. העלים הירוקים שלו מלאים בכל טוב הכוללים: סיבים תזונתיים, נוגדי חמצון, נוגדי דלקות ועוד. הטעם של קייל הוא טעם בועט וחצוף שמשתלב מצוין עם הגבינה שעל הפיצה. אך רק בשביל לשדרג אפילו יותר, נסו להוסיף גם גבינת ריקוטה על הפיצה לצד תוספות, כמו: פלפל אדום, עגבניות ואורגנו. לפיצה שלכם יהיה טעם של חופשה כפרית.

 

תפוחים וגבינת ברי

מפגש אלוהי בין האיטלקי לצרפתי. הוסיפו גבינת ברי משובחת מעל הפיצה ופרוסות תפוחים דקיקות. מומלץ לשלב עם בצל מקורמל, חומץ בלסמי ועלי בזיליקום טריים. אם אתם מרגישים הרפתקנים אפשר אפילו להוסיף אגוזי מלך קצוצים. 

פיצה טנדורי

מתכון לפיצה שמביא איתו ניחוחות ארומטיים מהודו. הוסיפו תערובת של משחת טנדורי עם מעט לימון ויוגורט. תבלו בצ'אטני מנגו, בצל סגול, תרד, צימוקים, שקדים וכמובן גבינה לבחירתכם. אין שום סיכוי שיצא לכם לטעום פיצה כל כך מיוחדת ועשירה בטעם. 

גבינה כחולה ודלעת

הטעם המתקתק של הדלעת משתלב באופן כל כך טבעי ונכון עם הטעם החריף של הגבינה הכחולה. העשירו את הפיצה הזו עם בצל סגול, עלי מרווה, צנוברים ושמן זית. תרגישו כאילו נפתחה מסעדת גורמה ממש אצלכם במטבח הביתי. 

ריקוטה ואבוקדו

התוספות הללו יהפכו את הפיצה למעדן מרענן. אי אפשר להתכחש לטעם הכובש של האבוקדו, וכשלצידו ניצבת גבינת הריקוטה העדינה הטעם מרגיש כמו ריחוף על ענן. כדי לשדרג את הטעם הוסיפו גם עלי תימין ועגבניות מיובשות.