הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
מחפשים דרך להעשיר ראת תפריט הדגים הביתי? בואו לנסות את הקדירה הטעימה שלנו - מתכון קל לארבע מנות
1. חותכים את הדגים לקוביות בגודל 2X2 ס"מ. במחבת גדולה ממיסים כף מהחמאה, מוסיפים שתי כפות שמן ומטגנים את הדגים על אש גבוהה כשתי דקות מכל צד, או עד שמזהיבים ומתבלים במלח ופלפל. מוציאים מהמחבת את השומן העודף ומחזירים לאש. מוסיפים למחבת את היין, מביאים לרתיחה ומחממים כשתי דקות נוספות.
2. בסיר בינוני ממיסים את החמאה שנותרה והקמח ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים לסיר את הקצפת הצמחית והיין שנותר במחבת ובעזרת מקצף ידני מערבבים היטב במשך 4 דקות עד שהנוזל מסמיך מעט. מוסיפים את הדגים ומתבלים באגוז מוסקט. מביאים לרתיחה ומשפרים את התיבול לפי הצורך. מוסיפים את האספרגוס ומגישים.
3. להגשה: מומלץ להגיש עם אורז לבן מעורב באורז בר: 2 כוסות אורז לבן מבושל ומתובל במלח ופלפל. כחצי כוס אורז בר מבושל בליטר מים רותחים עם כפית מלח, כ- 20 דקות או עד שקצות האורז מתפצלים. מסננים ומערבבים עם האורז הלבן ומגישים.