סשימי דג עם צנוניות – מתכון עם טוויסט לשבת הקרובה | השף הלבן

סשימי דג עם צנוניות

מנת חובה לחובבי הסשימי והפעם עם טוויסט! גבינות נהדרות שמוסיפות קלילות ורעננות למנה

מאת: רותם ליברזון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סשימי עם צנוניות
צילום: דן פרץ עיצוב: נורית קריב
המרכיבים ל8:
  • 600-500 גרם פילה דג לבן - לוקוס / אינטיאס / מוסר ים - חתוך לפרוסות דקות
  • 10 צנוניות פרוסות דק
  • 1/2 בצל סגול פרוס דק
  • חופן עלי רוקט
  • 1/2 פלפל צ'ילי אדום טרי פרוס דק (אם רוצים)
  • 1 כוס (100 גרם) גבע פרמזן קולקשן מגוררת
  • 4 כפות קרם פרש השף הלבן
  • 1/4 כוס (60 מ"ל) שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 40 גרם גבינת פטה כבשים פיראוס 20% שומן מפוררת
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
  • 01.

    מסדרים את פרוסות הדג בצלחת ומניחים ביניהן את הצנוניות, הבצל הסגול והרוקט. מעטרים בצ'ילי, בפרמזן ובקרם פרש.

  • 02.

    מזלפים את שמן הזית ומיץ הלימון, מפזרים את גבינת הכבשים ומתבלים במעט מלח ופלפל. מגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)