מתכון גראטן בייבי כרישה לשבועות | השף הלבן

גראטן בייבי כרישה לשבועות

גבעולי הכרישה הצעירים מתבשלים באמבט לוהט של שמנת, גבינת פרמזן ותימין. אפשר להגיש את הגראטן כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
גראטן בייבי כרישה לשבועות
המרכיבים למנות 6:
  • 12 גבעולי בייבי כרישה נקיים משורש ועלים ירוקים
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 38% מסדרת השף הלבן
  • 1 שקית (100 גרם) פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 1 כף עלי תימין
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים תנור ל-190 מעלות.

  • 02.

    מסדרים כרישה בכלי חסין חום עם דפנות בגובה 2 ס"מ לפחות.

  • 03.

    מערבבים שמנת, מחצית מפתיתי הפרמזן ועלי תימין בקערה. ממליחים, מפלפלים ויוצקים על הכרישה.

  • 04.

    אופים כ-20 דקות, מפזרים את יתרת פתיתי הפרמזן מעל ואופים כ-20 דקות נוספות עד שהגראטן זהוב.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(55)