גליליות חזה עוף במלית פטריות ובצל
איך מכינים גליליות חזה עוף?
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 מנות:
- 6 נתחים של חזה עוף
- ביצה
- חופן פטרוזיליה
- קופסת פטריות חתוכות משומרות
- בצל אחד
- פירורי לחם
- שום כתוש
- מלח, פלפל
- תבלין לגריל עוף
הוראות הכנה:
-
01.
לוקחים מחבת ומחממים אותה עם שמן,
-
02.
חותכים את הבצל ומכניסים אותו כאשר השמן חם,
-
03.
שמים את קופסת הפטריות ומחכים עד להשחמה.
-
04.
כאשר רואים את הבצל והפטריות מושחמים מכניסים את חופן הפטרוזיליה את השום ואת התבלינים כאשר אנו מקפיצים את המלית,ולהוציאה לקערה.
-
05.
לקחת חלק מן המלית ולשים במרכז החזה.
-
06.
לגלגל את החזה ולהכניס באמצע קיסם כדי שיחזיק את החזה. לטבול בביצה ובפירורי לחם ולהכניס למחבת המחוממת עם שמן. כאשר רואים שהחזה עוף מוכן מוציאים אותו לצלחת וביתיאבון ☺
הכנת? כאן מדרגים