מתכון גלילות חצילים ופלפלים במילוי סויה | השף הלבן

גלילות חצילים ופלפלים במילוי סויה

מנה ראשונה נהדרת שתהווה פתיח מושלם לכל ארוחה: גלילות חצילים ופלפלים במילוי סויה בסגנון גבינה לבנה עם שום שמיר שמכינים בקלות ובמהירות

מאת: אולגה טוכשר
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
צילום: חיים יוסף עיצוב: ענת לבל
המרכיבים ל3-4 מנות:
  • 2 חצילים בינוניים, שטופים
  • 3 פלפלים, שטופים
  • שמן זית
  • מלח ים אטלנטי, פלפל שחור, תימין
  • 1 מיכל (250 גרם) סויה בסגנון גבינה לבנה עם שום שמיר, סויה תנובה
  • להגשה: שמיר
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים את התנור ל- 220 מעלות.

  • 02.

    מרפדים תבנית בנייר אפייה.

  • 03.

    בעזרת סכין חדה פורסים את החצילים

  • 04.

    לפרוסות ארוכות (לגובה).

  • 05.

    חותכים את הפלפלים לחצאים ומרוקנים

  • 06.

    את הזרעים.

  • 07.

    בעזרת מברשת מושחים את הירקות בשמן

  • 08.

    זית, מתבלים במלח, פלפל וענפי תימין ומסדרים על גבי תבנית האפייה.

  • 09.

    אופים בין 15 ל- 20 דקות, או עד

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 10.

    שהירקות מתרככים ומשחימים. מוציאים מהתנור ומצננים.

  • 11.

    מניחים כפית נדיבה של סויה בסגנון

  • 12.

    גבינה לבנה עם שום שמיר במרכז כל חצי פלפל ומגלגלים לגלילה. מניחים כפית

  • 13.

    נדיבה של סויה בסגנון גבינה לבנה עם שום שמיר בקצה פרוסת כל חציל ומגלגלים

  • 14.

    לגלילה.

  • 15.

    מסדרים את הגלילות על צלחת הגשה עם

  • 16.

    התפר כלפי מטה.

  • 17.

    מקשטים

  • 18.

    בעלי שמיר ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)