גלידה להכנה ביתית - גלידת שוקולד בלונד בצנצנת | השף הלבן

גלידה ביתית בצנצנת

המתכון שכבש את הטיקטוק הגיע גם לטיקטוק של תנובה! קבלו גלידת שוקולד בלונד עם גלילי וופל שמכינים בצנצנת עם 2 מצרכים בלבד

מאת: Studio Edge
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
גלידה להכנה ביתית בצנצנת
צילום: Studio Edge עיצוב: Studio Edge
המרכיבים ל2 מנות:
  • 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 2 גביעי מעדן YOLO ROLLS שוקולד בלונד בתוספת גלילי וופל
  • לקישוט: סירופ שוקולד
גודל תבנית: צנצנת
הוראות הכנה:
  • 01.

    מכניסים לצנצנת את השמנת, סוגרים ומנערים היטב למשך כ-5 דק עד שמתקבלת קצפה רכה ועדינה.

  • 02.

    פותחים את הצנצנת ומוסיפים את מעדן היולו (כולל גלילי הוופל), סוגרים ומנערים עד לאיחוד.

  • 03.

    מכניסים את הצנצנת להקפאה ל-3 לפחות.

  • 04.

    מוציאים מהמקפיא, מעבירים לקערית או גביע גלידה, מוסיפים סירופ שוקולד ונהנים.

  • 05.

    בתיאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)