מתכון גביצל עמק | השף הלבן

גביצל עמק

מעדן מלוח קל יחסית להכנה , ילדים לא ישאירו פירור

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
גביצל עמק
המרכיבים ל6 מנות:
  • 6 פרוסות לחם מרובע ללא הקרום
  • ‏6 אצבעות עמק קלאסית/ מוצרלה קולקשן
  • ‏2 ביצים
  • פלפל
  • ‏1 כוס פירורי לחם
  • שמן לטיגון רדוד
  • מלח
הוראות הכנה:
  • 01.

    מניחים כל פרוסת לחם על משטח עבודה ועליה אצבע עמק בחלק התחתון של הפרוסה, הקרוב אלינו ומגלגלים לגליל, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-30 דקות לפחות. ‏

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 02.

    סמוך להגשה: מחממים שמן לטיגון רדוד לחום בינוני (175 מעלות במטגנת חשמלית).

  • 03.

    שמים פירורי לחם בקערה אחת וטורפים ביצים עם מלח ופלפל בקערה נפרדת.

  • 04.

    טובלים את הגלילים בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם לכיסוי מלא. ‏

  • 05.

    מטגנים את הגלילים להזהבה בשמן החם כ-2 דקות מכל צד ומייבשים על נייר סופג ומגישים מייד.

    טיימר מופעל
    00:02:00
הכנת? כאן מדרגים
(178)