תבשיל ירקות צלויים ונקניקיות | השף הלבן

תבשיל ירקות צלויים ונקניקיות

5 דקות עבודה ויש לכם ארוחת צהריים נהדרת

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
תבשיל ירקות צלויים ונקניקיות
המרכיבים ל2-3:
  • 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
  • זוקיני 1 גדול חתוך לקוביות
  • 2 פלפלים (אפשר אדומים וירוקים) חתוכים
  • 2 גזרים בינוניים חתוכים לטבעות
  • 4-5 נקניקיות עוף טירת צבי (או יותר לפי העדפתכם) חתוכות לטבעות
  • 2 כפות שמן זית
  • כפית אורגנו או טימין
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים תנור ל200 מעלות

  • 02.

    מרפדים תבנית המתאימה לתנור בנייר כסף או אפייה ומעבירים לתוכה את הנקניקיות והירקות החתוכים.מתבלים עם שמן זית ותבלינים. מערבבים היטב.

  • 03.

    אופים 15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

    אחרי 15 דקות מעערבבים בזהירות את הירקות והנקניקיות ואופים עוד 10-15 דקות עד שהירקות מוכנים ונהיו קריספיים והנקניקיות הושחמו.טיפ :שימו עין במהלך האפייה שהירקות לא נשרפים ואם צריך הניחו מעל נייר כסף.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(6)