• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • בשר
  • מתכונים לעוף ורעיונות למנות המבוססות על עוף
  • תבשיל חזה עוף ואורז במחבת אחת
ספריית-השף
  • סלט עוף וסלרי עם גרעיני חמנייה חריפים
  • רצועות חזה עוף מוקפצות עם ירקות
  • תבשיל עוף בלימון נוסח יהודי לוב
  • עווף צלוי וקל להכנה

תבשיל חזה עוף ואורז במחבת אחת

ארוחה מלאה במחבת שאפשר להכין גם למשפחה גדולה (משתמשים במחבת גדולה ומכפילים כמויות). בצורת הבישול הזו העוף מושחם ולאחר מכן מתבשל באידוי כך שהוא נשאר רך

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : נעמה רן \ צילום : נעמה רן
דרג:
תבשיל חזה עוף ואורז במחבת אחת
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ בשרי
כמות מנות: 2
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חזה עוף שלם (פרפר) מחולק ל-2, נקי משומן ועצמות "עוף תנובה"
  • 1 כף מיץ לימון
  • פפריקה, מלח, פלפל
  • 1 כפית עלי תימין או אורגנו, טרי או מיובש
  • 1 כף שמן זית
  • 1 בצל קלוף קצוץ
  • 2 פלפלים קצוצים
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1/2 כפית כמון
  • 1 מיכל רסק עגבניות
  • 2 כוסות מים
  • 1 כוס אורז בסמטי
  • להגשה: פטרוזיליה קצוצה.

איך מכינים:

1. מתבלים את חזות העוף משני צידיהם במיץ לימון, פפריקה, מלח, פלפל ותימין או אורגנו. מחממים שמן במחבת וצורבים את חזות העוף על להבה גבוהה, משני הצדדים עד שהם משחימים (אך עדיין נאים בפנים) ומוציאים לצלחת.
2. מוסיפים כף שמן למחבת ואת הבצל והפלפלים ומטגנים 2-3 דקות. מוסיפים שום ומטגנים חצי דקה תוך כדי ערבוב. מוסיפים כמון, רסק, מלח ופלפל ומטגנים דקה.
3. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים אורז, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים 10 דקות עד שהאורז מתרכך אך לא עשוי לגמרי. טומנים את חזות העוף באורז, מכסים ומבשלים 10-15 דקות נוספות עד שהאורז רך, הנוזלים נספגו והעוף עשוי (בודקים בעזרת סכין בחלק העבה של החזה שהעוף לבן גם בפנים). אם העוף עדיין נא, ממשיכים לבשל ואם כל המים נספגו מוסיפים עוד 1/4 כס מים. בוזקים פטרוזיליה ומגישים.








אהבתם את המתכון? מעוניינים לטעום עוד מתכונים לעוף ורעיונות למנות המבוססות על עוף מבית השף הלבן? היכנסו לעמוד הלובי של מתכונים לעוף ורעיונות למנות המבוססות על עוף.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • סלט עוף וסלרי עם גרעיני חמנייה חריפים
  • רצועות חזה עוף מוקפצות עם ירקות
  • תבשיל עוף בלימון נוסח יהודי לוב
  • עווף צלוי וקל להכנה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו