הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
ארוחה מלאה במחבת שאפשר להכין גם למשפחה גדולה (משתמשים במחבת גדולה ומכפילים כמויות). בצורת הבישול הזו העוף מושחם ולאחר מכן מתבשל באידוי כך שהוא נשאר רך
1. מתבלים את חזות העוף משני צידיהם במיץ לימון, פפריקה, מלח, פלפל ותימין או אורגנו. מחממים שמן במחבת וצורבים את חזות העוף על להבה גבוהה, משני הצדדים עד שהם משחימים (אך עדיין נאים בפנים) ומוציאים לצלחת.
2. מוסיפים כף שמן למחבת ואת הבצל והפלפלים ומטגנים 2-3 דקות. מוסיפים שום ומטגנים חצי דקה תוך כדי ערבוב. מוסיפים כמון, רסק, מלח ופלפל ומטגנים דקה.
3. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים אורז, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים 10 דקות עד שהאורז מתרכך אך לא עשוי לגמרי. טומנים את חזות העוף באורז, מכסים ומבשלים 10-15 דקות נוספות עד שהאורז רך, הנוזלים נספגו והעוף עשוי (בודקים בעזרת סכין בחלק העבה של החזה שהעוף לבן גם בפנים). אם העוף עדיין נא, ממשיכים לבשל ואם כל המים נספגו מוסיפים עוד 1/4 כס מים. בוזקים פטרוזיליה ומגישים.