מתכון בראוניז עם שלושה סוגי שוקולד | השף הלבן

בראוניז עם שלושה סוגי שוקולד

ריבועי עוגיות נימוחים ועשירים בשוקולד, שוקולד ועוד שוקולד (לבן, חלב ומריר), מנה גדושה של מתוק

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
בראוניז עם שלושה סוגי שוקולד
המרכיבים ל20 יחידות/תבנית מרובעת בגודל 23 ס"מ:
  • 185 גרם שוקולד מריר קצוץ
  • 185 גרם חמאה "תנובה"
  • 3 ביצים
  • 1/4 1 כוסות סוכר
  • 1/2 כוס אבקת קקאו כהה
  • 2/3 כוס קמח
  • 3/4 כוס שוקולד לבן חתוך גס
  • 3/4 כוס שוקולד חלב חתוך גס
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.

  • 02.

    במיקרוגל או מעל "בין מארי", ממיסים שוקולד מריר וחמאה ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים לטמפרטורת החדר.

  • 03.

    במיקסר מערבלים ביצים וסוכר עד לקבלת מרקם קרמי. מקפלים פנימה את השוקולד המומס ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.

  • 04.

    מנפים את הקקאו והקמח מעל התערובת ומקפלים. מוסיפים את שני השוקולדים ומערבבים קלות.

  • 05.

    יוצקים לתבנית ואופים 35-40 דקות, עד שמתייצב. מצננים לטמפרטורת החדר וחותכים לריבועים.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(210)