• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • דגים
  • בס צרוב על קרם קליפות לימון וחלת דבש הדרים
ספריית-השף
  • דניס צלוי בירקות ורוזמרין
  • טאג'ין בורי בפירות מיובשים ופלפלים
  • תבשיל דגים בתאנים
  • פילה בס עם לביבות גבינה ורוטב שמנת ונענע

בס צרוב על קרם קליפות לימון וחלת דבש הדרים

מנת דג נפלאה ועשירה בטעמים שמכינים בקלות

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : שף ניב כהן "תנובה שף" \ צילום : שרית גופן \ עיצוב : אינה גוטמן
דרג:
בס צרוב על קרם קליפות לימון וחלת דבש הדרים
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ פרווה
כמות מנות: 4
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 פילטים של בס כ 150 גרם ליחידה "דגי תנובה"
  • 1 זוקיני פרוס דק במנדולינה או עם קולפן
  • מלח פלפל
  • צרור דומדמניות טריות/ ניתן להחליף בחצאי ענבים
  • שמן זית לטיבול
  • לקרם:
  • 4 לימונים
  • 1/4 כוס דבש הדרים
  • 1/4 כפית מלח

איך מכינים:

קרם:
1. לקלף את הלימון בעזרת קולפן
2. לבשל את קליפות הלימון עם כוס מים והדבש
3. להביא לרתיחה ולהמשיך לבשל על אש נמוכה עוד 30 דקות
4. לטחון דק בבלנדר
5. להוסיף לימון ומלח

דג:
1. לתבל את הדג במלח ופלפל
2. לצלות את הבס במחבת טפלון לוהטת עם מעט שמן זית, הצד של העור כלפי מטה כשלוש דקות
3. כשהעור זהוב וקריספי להפוך לעוד דקה או עד שהדג מוכן

זוקיני:
1. להרתיח סיר עם מים וכפית מלח
2. לחלוט את דפי הזוקיני למשך דקה
3. לסנן ולתבל בשמן זית, מלח ופלפל

צילחות:
1. בעזרת מצקת למזוג את הרוטב במרכז הצלחת
2. להניח את הדג מעל
3. לגלגל את הזוקיני ולסדר לצד הדג
4. צרור דומדמניות טריות

טיפ השף:
רוטב קליפות הלימון והדבש מעצימים את טעמו ומירקמו של הדג.




דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • דניס צלוי בירקות ורוזמרין
  • טאג'ין בורי בפירות מיובשים ופלפלים
  • תבשיל דגים בתאנים
  • פילה בס עם לביבות גבינה ורוטב שמנת ונענע
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו