• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • מתכונים ורעיונות לקינוחים
  • קינוחים אישיים
  • ביצי שוקולד־תפוז לאוהבים
ספריית-השף
  • תותים בטופי
  • שןטים של פטיסייר פיסטוק קרמבל וקרם מסקרפונה שמנת ושוקולד לבן
  • קאפקייקס ג'ינג'ר וקינמון עם קצפת
  • סמיפרדו מלון, וודקה ונענע

ביצי שוקולד־תפוז לאוהבים

במיוחד ליום האהבה! במקרה הזה גביעי הביצה הם אלה שהופכים את הקינוח הטעים לקינוח רומנטי רב־רושם. אפשר למצוא אותם על מדף הכלים החד־פעמיים בסופרמרקטים גדולים

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : דנית סלומון \ צילום : יהודה סלומון \ עיצוב : יהודה סלומון
דרג:
ביצי שוקולד־תפוז לאוהבים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 8
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 150 גרם שוקולד מריר 70% בטעם תפוז קצוץ לחתיכות קטנות
  • ⅓1 כוסות (335 מ"ל) שמנת להקצפה 38% מסדרת "השף הלבן"
  • 3 כפות דבש
  • 2 כפות ליקר תפוזים משובח
  • לעיטור:
  • עוגיות קטנות בצורת לב, לבבות שוקולד או כדורי שוקולד (קנויים) או זילוף קצפת
  • רצועות דקיקות של קליפת תפוז

איך מכינים:

1. שמים את השוקולד הקצוץ בקערה. מחממים 1 כוס (250 מ"ל) שמנת עד שהיא מגיעה לרתיחה עדינה (מעל להבה נמוכה או במיקרוגל) ויוצקים מיד על השוקולד. משהים דקה כדי להניח לשוקולד להתמוסס וטורפים לתערובת חלקה. מוסיפים דבש וליקר וטורפים היטב. מכסים את הקערה בניילון דביק ומקררים במשך 8 שעות לפחות.

2. מוציאים את קערת השוקולד מהמקרר ומערבלים - בהתחלה במהירות נמוכה ואחר כך במהירות בינונית. מוסיפים את השמנת הנותרת בהדרגה במהלך הערבול. מערבלים רק עד שהתערובת מתרככת והופכת אוורירית יותר ונוחה לזילוף.

3. מעבירים את קרם השוקולד לשק זילוף עם צנתר חלק ומזלפים את הקרם ל־8 גביעי ביצה שקופים (או לגביעים קטנים אחרים). מעטרים בעיטור הנבחר וזורים רצועות של קליפת תפוז. סוגרים ושומרים במקרר עד להגשה.

דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • תותים בטופי
  • שןטים של פטיסייר פיסטוק קרמבל וקרם מסקרפונה שמנת ושוקולד לבן
  • קאפקייקס ג'ינג'ר וקינמון עם קצפת
  • סמיפרדו מלון, וודקה ונענע
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו