הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
במיוחד ליום האהבה! במקרה הזה גביעי הביצה הם אלה שהופכים את הקינוח הטעים לקינוח רומנטי רב־רושם. אפשר למצוא אותם על מדף הכלים החד־פעמיים בסופרמרקטים גדולים
1. שמים את השוקולד הקצוץ בקערה. מחממים 1 כוס (250 מ"ל) שמנת עד שהיא מגיעה לרתיחה עדינה (מעל להבה נמוכה או במיקרוגל) ויוצקים מיד על השוקולד. משהים דקה כדי להניח לשוקולד להתמוסס וטורפים לתערובת חלקה. מוסיפים דבש וליקר וטורפים היטב. מכסים את הקערה בניילון דביק ומקררים במשך 8 שעות לפחות.
2. מוציאים את קערת השוקולד מהמקרר ומערבלים - בהתחלה במהירות נמוכה ואחר כך במהירות בינונית. מוסיפים את השמנת הנותרת בהדרגה במהלך הערבול. מערבלים רק עד שהתערובת מתרככת והופכת אוורירית יותר ונוחה לזילוף.
3. מעבירים את קרם השוקולד לשק זילוף עם צנתר חלק ומזלפים את הקרם ל־8 גביעי ביצה שקופים (או לגביעים קטנים אחרים). מעטרים בעיטור הנבחר וזורים רצועות של קליפת תפוז. סוגרים ושומרים במקרר עד להגשה.