מתכון בטטה ותפוחי אדמה מסוכרים | השף הלבן

בטטה ותפוחי אדמה מסוכרים

תוספת משביעה ומרעננת של תפוחי אדמה ובטטות צלויים בתנור ברוטב מיונז, שמן זית וסוכר

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
בטטה ותפוחי אדמה מסוכרים
המרכיבים ל4 מנות:
  • 4 תפוחי אדמה אדומים בינוניים
  • 2 בטטות בינוניות
  • 2 כפות סוכר חום
  • 3 כפות מיונז
  • 2 כפות שמן זית
  • חצי כפית מלח
  • קורט פלפל גרוס לבן
  • 3 שיני שום פרוסות דק
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים את התנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    קולפים את הבטטות ותפוחי האדמה וחותכים לקוביות בינוניות.

  • 03.

    בקערה מערבבים את תפוחי האדמה והבטטות עם הסוכר, שמן הזית, המיונז (המיונז מתפרק בזמן הצליה), המלח השום והפלפל.

  • 04.

    מעבירים לתבנית וצולים כ-25 דקות מכוסה ועוד 15 דקות ללא כיסוי. מגישים חם.  

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(79)