• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • מתכונים לחג
  • בומב טירמיסו
ספריית-השף
  • עוגת בומב טירמיסו – בהשראת קרין גורן
  • עוגת גבינה אפויה
  • טארטלט קדאיף ותאנים בקרם גבינה
  • מתכון לעוגת גבינה עם שוקולד לבן וסילאן

בומב טירמיסו

טירמיסו, הקינוח הקלאסי, בגירסה קלה להכנה וטעימה במיוחד. השילוב בין הקפה והאמרטו הוא דבר שלא ניתן לוותר עליו

מאת: חן בהט
דרג:
בומב טירמיסו
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי
כמות מנות: 10-12
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 400 מ"ל מים
  • 3 כפות ברנדי
  • 200 ג' סוכר
  • כוס קפה אספרסו
  • 400 ג שמנת מתוקה
  • 650 ג מסקרפונה
  • 5 חלמונים
  • כפית תמצית וניל
  • כף ליקר אמרטו או ליקר בסגנון
  • אבקת קקאו לפיזור מעל

איך מכינים:

אופן ההכנהף

1. מקציפים במיקסר שמנת מתוקה לקבלת קצפת יציבה.
2. מוסיפים את המסקרפונה וממשיכים להקציף במהירות גבוהה עד לקבלת קרם יציב.
3. שמים במקרר לצינון.
4. מכינים את תערובת הקפה, שמים בקערה מים, ברנדי, 40 ג סוכר ואספרסו עד שהסוכר נמס.
5. מקציפים את החלמונים עם יתרת הסוכר במהירות גבוהה עד לקבלת קציפה בהירה. מוסיפים את תמצית הוניל והליקר שבחרנו תוך כדי הקצפה. ממשיכים להקציף עוד כ10 דק עד לקצף אוורירי תפוח.
6. מאחדים את התערובות- מוסיפים את תערובת המסקרפונה לקצף החלמונים ומקציפים עד לקבלת קרם אחיד.
7. אפשרות 1: בבומב: שמים חצי מכמות התערובת בתבנית.
8. טובלים את הבישקוטים בתערובת הקפה ומסדרים על פני תערובת הגבינה. שופכים את מה שנותר מתערובת הגבינה ועליה שכבת בישקוטים נוספת.
9. שמים בפריזר להקפאה של הבומב. כשמוציאים מפזרים אבקת קקאו.
10 אפשרות 2: בבומב: טובלים את הבישקוטים ומסדרים בדפנות הבומב.
11. שופכים שלושה רבעים מתערובת הגבינה.
12. מסדרים מעל את הבישקוטים הנותרים.
13. שופכים את רבע התעורבת הנותר.
14. מכניסים להקפאה להתייצבות הבומב.
15. לפני ההגשה מפזרים אבקת קקאו
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • עוגת בומב טירמיסו – בהשראת קרין גורן
  • עוגת גבינה אפויה
  • טארטלט קדאיף ותאנים בקרם גבינה
  • מתכון לעוגת גבינה עם שוקולד לבן וסילאן
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו