קציצות קינואה עדשים וירקות | השף הלבן

קציצות קינואה עדשים וירקות

מלאות בריאות וטעם! ככה תכינו בכמה דקות קציצות קינואה וירקות קוצרות מחמאות – לבחירתכם, אפויות או מטוגנות.

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
קציצות קינואה עדשים וירקות
צילום: אפיק גבאי
המרכיבים ל10-12:
  • ½ שקית (400 גרם) קינואה עדשים וירקות "סנפרוסט"
  • 1 ביצה
  • 4 כפות פירורי לחם
  • 2 כפות פטרוזיליה, קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • ¼ כפית שטוחה "ראס אל חנות"
  • ¼ כפית כורכום (לא חובה)
  • שמן לאפייה או לטיגון
הוראות הכנה:
  • 01.

     לחמם לצורכי הפשרה תכולת ½ שקית במיקרוגל במשך כ-5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    להוסיף ביצה, פירורי לחם, פטרוזיליה ותבלינים ולערבב.

  • 03.

    ליצור קציצות:באפיה: להוסיף 2 כפות שמן ולאפות בתנור שחומם ל200  מעלות כ- 30 דקות.בטיגון: לטגן משני הצדדים עד להזהבה.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(6)