מתכון תבשיל תפוחי אדמה וקורנדביף | השף הלבן

תבשיל תפוחי אדמה וקורנדביף

ארוחה משפחתית נפלאה עם כל מה שאוהבים: תבשיל תפוחי אדמה וקורנדביף שמכינים בקלות ובמהירות!

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
תבשיל תפוחי אדמה וקורנדביף
המרכיבים ל2:
  • 4 כפות שמן זית
  • בצל אחד
  • 3 שיני שום
  • 2 תפו"א
  • קורט טימין
  • קורט אורגנו
  • קורט בזיליקום
  • רבע כפית פפריקה
  • רבע כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • 1 חבילה (120 גרם) קורנדביף טירת צבי
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים מחבת לחום בינוני ומוסיפים שמן זית

  • 02.

    מוסיפים בצל קצוץ ושום עד להזהבה

  • 03.

    מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים. מבשלים מספר דקות עד להשחמה

  • 04.

    מתבלים בטימין, אורגנו, בזיליקום, פפריקה, מלח ופלפל שחור

  • 05.

    חותכים קורנדביף טירת צבי לקוביות ומוסיפים לתבשיל.

  • 06.

    מבשלים עוד כ-5 דקות ומערבבים.ניתן להגיש עם פטרוזיליה קצוצה מעל.

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)