מתכון תבשיל גרגירי חומוס עם נקניקיות מרגז | השף הלבן

תבשיל גרגירי חומוס עם נקניקיות מרגז

ארוחה נהדרת ללא גלוטן שמכינים בכמה דקות

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
תבשיל גרגירי חומוס עם נקניקיות מרגז
המרכיבים ל2-3:
  • 4-5 נקניקיות מרגז טירת צבי
  • 2 כוסות חומוס "סנפרוסט"
  • 4 עגבניות חתוכות לקוביות
  • בצל חתוך לקוביות
  • 3 שיני שום פרוסות
  • כף גדושה רסק עגבניות
  • 2 כוסות מים
  • כפית פפריקה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • פטרוזיליה קצוצה לקישוט
הוראות הכנה:
  • 01.

    מטגנים במחבת את נקניקיות המרגז עד שהן צרובות לטעמכם ומעבירים לצלחת.

  • 02.

    באותה מחבת מחממים שמן ומטגנים את קוביות הבצל ואת השום עד להזהבה.

  • 03.

    מוסיפים את קוביות העגבניות ומטגנים עד התרככות בערך כ10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    מוסיפים את גרגירי החומוס, רסק עגבניות, ואת המים והתיבול ומביאים לרתיחה

  • 05.

    מנמיכים את האש ומבשלים במשך 15-20 דקות עד שהרוטב מצטמצם מעט ועוטף את גרגירי החומוס

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 06.

    מחזירים את נקניקיות המרגז למחבת ומבשלים עוד 2-3 דקות ביחד. מתקנים תיבול אם צריך.

    טיימר מופעל
    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(10)