שניצל טופו בתנור – מתכון קריספי ופיקנטי לצהריים | השף הלבן

שניצל טופו בתנור

מתכון לשניצל טופו אפוי בתנור וממכר! השניצל מקבל טוויסט מיוחד עם טופו פיקנטי ויוצר את ארוחת הצהריים המושלמת

מאת: אריאל בן חמו
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
שניצל טופו אפוי בתנור
צילום: אריאל בן חמו
המרכיבים ל5:
  • 1 חבילת טופו פיקנטי "תנובה ALTERNATIVE"
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 1/2 כוס מים + 2 כפות קורנפלור
  • 1 כוס פירורי לחם או פנקו
  • 2 כפות שמן זית
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים תנור ל – 190 מעלות בתוכנית גריל.

  • 02.

    חותכים את קוביית הטופו ל - 5 פרוסות שוות.

  • 03.

    בעזרת נייר סופג מספיגים היטב את הנוזלים מכל פרוסת טופו.

  • 04.

    מעבירים את פרוסות הטופו לקערה עם רוטב סויה ומשרים בצד כ – 15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 05.

    מערבבים היטב בקערה מים וקורנפלור עד לנוזל אחיד, בקערה נוספת מכינים את פירורי הלחם.

  • 06.

    טובלים את הטופו בקורנפלור ואז בפירורי הלחם, לוחצים מעט את פירורי הלחם לטופו ומצפים היטב מכל הצדדים.

  • 07.

    מעבירים את הטופו המצופה לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, מזלפים מעט שמן זית מעל.

  • 08.

    אופים כ – 15-20 דקות עד שפירורי הלחם מזהיבים מכל הצדדים.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(18)