פסטה וירקות א-לה איטליה | השף הלבן

פסטה וירקות א-לה איטליה

מנת פסטה נהדרת ועשירה בירקות שתכינו ב-5 דקות

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פסטה וירקות א-לה איטליה
צילום: אמיר מנחם
המרכיבים ל4-5:
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור, גרוס
  • 1 כפית אורגנו
  • 1 שקית (800 גרם) ירקות ופסטה א-לה איטליה "סנפרוסט"
הוראות הכנה:
  • 01.

    לחמם 2 כםות שמן במחבת טפלון, סיר רחב או בווק.

  • 02.

    להוסיף את תוכן השקית, להקפיץ תוך כדי ערבוב מתמיד על להבה גבוהה כ-8 דקות.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 03.

    לתבל ולהמשיך להקפיץ כ-4 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:04:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)