פסטה וירקות א-לה איטליה
מנת פסטה נהדרת ועשירה בירקות שתכינו ב-5 דקות
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: אמיר מנחם
המרכיבים ל4-5:
- 2 כפות שמן זית
- מלח
- פלפל שחור, גרוס
- 1 כפית אורגנו
- 1 שקית (800 גרם) ירקות ופסטה א-לה איטליה "סנפרוסט"
הוראות הכנה:
-
01.
לחמם 2 כםות שמן במחבת טפלון, סיר רחב או בווק.
-
02.
להוסיף את תוכן השקית, להקפיץ תוך כדי ערבוב מתמיד על להבה גבוהה כ-8 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
לתבל ולהמשיך להקפיץ כ-4 דקות נוספות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים