מתכון תבשיל קינואה, שעועית ירוקה ורצועות עוף | השף הלבן

תבשיל קינואה, שעועית ירוקה עדינה ורצועות עוף

תבשיל חם ומתקתק שמשלב קינואה, בטטה ועוף

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
תבשיל קינואה, שעועית ירוקה עדינה ורצועות עוף
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל4-6:
  • חופן בוטנים קלויים (לא חובה)
לרוטב:
  • 2 כפות רוטב סויה של אוליביה
  • 2 כפות רוטב בלסמי
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כפות סילאן
  • 1 כפית שמן שומשום
  • 2 כפות שמן
  • מלח, פלפל
  • 1 כוס קינואה שטופה
  • 2 כוסות מים רותחים
  • 1 כף שמן
  • 1 כוס שעועית ירוקה עדינה של סנפרוסט
  • 1 שקית (450 גרם) רצועות עוף בתיבול צ'ילי מתוק "טירת צבי", מוכנות לפי ההוראות על האריזה
  • 1/3 כוס בצל ירוק קצוץ דק
הוראות הכנה:
  • 01.

    שמים את הקינואה, המים והשמן בקערה, מכסים ומכניסים למיקרו בעוצמה גבוהה ל-10 דקות. מוציאים, מוסיפים את השעועית הירוקה, מערבבים ומכניסים שוב למיקרו ל-2 דקות. מוציאים, מערבבים ומניחים ל-5 דקות עד שכל המים נספגו והקינואה רכה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    טורפים את מרכיבי הרוטב בקערה גדולה, מוסיפים את הקינואה ואת נתחי העוף, מערבבים, זורים בצל ירוק ובוטנים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)