מתכון סלט ירוק עם תפוזים, גמבה ורצועות עוף | השף הלבן

סלט ירוק עם תפוזים, גמבה ורצועות עוף

סלט רענן חמצמץ – מתקתק, ארוחה טעימה ומהירת הכנה

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סלט ירוק עם תפוזים, גמבה ורצועות עוף
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל4-6:
  • 1 ראש חסה אמריקאית נקי קרוע לפיסות
  • 1 לב חסה ערבית נקי קרוע לפיסות
  • 1 שקית (450 גרם) רצועות עוף בתיבול צ'ילי מתוק "מאמא עוף" מוכנות לפי ההוראות על האריזה
  • 1 תפוז קלוף חצוי ופרוס או תפוח עץ
  • 1 גמבה חתוכה לרצועות דקות
לרוטב:
  • 1/4 כוס מיץ לימון או ליים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כפית דבש
  • 1 כפית חרדל
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי מגורר (לא חובה)
  • מלח ופלפל
הוראות הכנה:
  • 01.

    מעבירים את מרכיבי הרוטב לצנצנת עם מכסה מתברג. סוגרים ומנערים היטב.

  • 02.

    מעבירים את מרכיבי הסלט והרוטב לקערה, מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)