סלט ירוק עם תפוזים, גמבה ורצועות עוף
סלט רענן חמצמץ – מתקתק, ארוחה טעימה ומהירת הכנה
בשרי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל4-6:
- 1 ראש חסה אמריקאית נקי קרוע לפיסות
- 1 לב חסה ערבית נקי קרוע לפיסות
- 1 שקית (450 גרם) רצועות עוף בתיבול צ'ילי מתוק "מאמא עוף" מוכנות לפי ההוראות על האריזה
- 1 תפוז קלוף חצוי ופרוס או תפוח עץ
- 1 גמבה חתוכה לרצועות דקות
לרוטב:
- 1/4 כוס מיץ לימון או ליים
- 1/4 כוס שמן זית
- 1 כפית דבש
- 1 כפית חרדל
- 1 כף ג'ינג'ר טרי מגורר (לא חובה)
- מלח ופלפל
הוראות הכנה:
-
01.
מעבירים את מרכיבי הרוטב לצנצנת עם מכסה מתברג. סוגרים ומנערים היטב.
-
02.
מעבירים את מרכיבי הסלט והרוטב לקערה, מערבבים ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים