הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
בסיס פריך של קוואקר ושברי אגוזים קלויים בציפוי עבה של תערובת שוקולד מריר ושוקולד חלב. לא דיאטטי אבל עשיר בסיבים תזונתיים.
1. מחממים את התנור לחום קצת נמוך מבינוני (170 מעלות בחום עליון־תחתון). משמנים תבנית מלבנית 23x30 ס"מ, ומרפדים את תחתיתה ואת דופנותיה במלבן של נייר אפייה.
2. מערבבים את כל המצרכים היבשים בקערה. ממיסים את החמאה עם הדבש מעל להבה נמוכה. יוצקים את החמאה על תערובת המצרכים היבשים ומערבבים עד שהחמאה נספגת ונוצרת תערובת פירורית אחידה. מעבירים את התערובת לתבנית, מפזרים בשכבה אחידה ומהדקים היטב (מגלגלים עליה כוס גלילית כאילו הייתה מערוך). אופים במדף האמצעי של התנור במשך 20 דקות או עד שפני המאפה מזהיבים ומרכזו יציב למגע. מוציאים מהתנור ומצננים.
3. הופכים את הבסיס האפוי על מגש ומסירים את הנייר. מכינים את הציפוי. שמים את השוקולדים בקערת זכוכית חסינת חום, מוסיפים שמנת וממיסים במיקרוגל במחזורים של 30 שניות - מערבבים אחרי כל מחזור - עד שהתערובת חמה וחתיכות השוקולד נמסות כמעט לגמרי. טורפים לתערובת חלקה וסמיכה ויוצקים על הבסיס האפוי. מורחים את השוקולד בשכבה בעובי אחיד. בשיני מזלג חורצים בשוקולד דוגמת פסים מפותלת. זורים למעלה את האילסרים הקצוצים. מקררים במשך 30 דקות לפני שחותכים למלבנים של 3.5x6 ס"מ (או למרובעים קטנים יותר). מאחסנים במקרר בכלי סגור היטב; מפרידים בין השכבות בנייר אפייה.