איך מכינים קצפת? הוראות הכנה לקצפת המושלמת | השף הלבן

איך מכינים קצפת? 

שאלתם את עצמכם איך מכינים קצפת? המדריך המפורט שילמד אתכם להכין קצפת מושלמת. קשטו איתה עוגות או הגישו לצד קינוחים שונים: סופלה, פנקייקים, וופל בלגי ועוד

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
איך מכינים קצפת?
המרכיבים ל4 מנות:
  • 1 חבילה (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% / 32% השף הלבן קרה מאוד
  • 1-2 כפות סוכר (תלוי ברמת המתיקות הרצויה)
גודל תבנית: קערת הקצפה
הוראות הכנה:
  • 01.

    שופכים את השמנת לקערת הקצפה, מוסיפים סוכר ומתחילים להקציף במהירות נמוכה.

  • 02.

    אחרי כ-15 שניות מגבירים את הקצב.

  • 03.

    ממשיכים להקציף במשך כשלוש דקות עד שהקצפת במרקם יציב ואוורירי ולא נוזלת מהמטרפה.

  • 04.

    נזהרים שלא להקציף לזמן ארוך, כדי שהקצפת לא תתגבש לחמאה.

  • 05.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(2890)