פריטטה עם ברוקולי, פטריות ופטה | השף הלבן

פריטטה ברוקולי, פטה ופטריות

החביתה שמכינים בכל בית קיבלה שדרוג ספרדי לפריטטה עשירה בירקות וגבינות. מתכון שישדרג לכם את ארוחות הבוקר

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פריטטת ברוקולי ופטריות
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו
המרכיבים ל5:
  • 1/2 כוס מיני ברוקולי "סנפרוסט"
  • 1 חבילת פטריות שמפניון חתוכות לרבעים
  • 1 בצל קטן קצוץ
  • 5 ביצים M
  • 1/4 כוס חלב טרי 3% "תנובה"
  • מלח פלפל- לפי הטעם
  • 1/4 חבילת גבינת פטה עיזים 5% "פיראוס" חתוכה לקוביות
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים תנור ל- 200 מעלות בתוכנית טורבו ואופים את הפטריות, הבצל והברוקולי כ – 25 דקות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 02.

    מצננים את הירקות ומערבבים עם כל הרכיבים מלבד הגבינה.

  • 03.

    מעבירים את הבלילה למחבת המתאימה גם לתנור ומפזרים מלמעלה את גבינת הפטה.

  • 04.

    מבשלים את החביתה על אש בינונית עד שנוצר מעט קרום בצידי החביתה ומעבירים לתנור.

  • 05.

    מנמיכים את חום התנור ל -180 מעלות ואופים כ – 25 דקות או עד שהחביתה מוכנה ויציבה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(2)