עוגות, קינוחים ומתוקים

מתכונים חדשים

דירוג גולשים
דירוג גולשים

מתכונים אהובים

דירוג גולשים
דירוג גולשים

מתכונים מומלצים

דירוג גולשים
דירוג גולשים
מתכוני בריאות לילדים

מתכוני בריאות לילדים

פעוטות מתכונים לפעוטות  
(גיל 1 - 3)
ילדים מתכונים לילדים  
(גיל 4 - 13)
בני נוער מתכונים לבני נוער 
(גיל 14 - 18)

עוגת סברינה

מתוקים וקינוחים שכולם אוהבים - טראפלס, מוס שוקולד, בלינצ'ס, בריוש ועוד - העיקר שיהיה מתוק!
מאת :
דירוג גולשים 55
פרטי
המתכון
מצרכים:
לבצק:
 
6 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
 
6 כפות סוכר
 
6 כפות פרורי לחם
 
1 אפיה
 
1 סוכר וניל
 
1/4 כוס שמן
 
לסירופ סוכר:
 
1/2 1 כוס יין
 
1 כוס מיץ תפוזים
 
1 כוס סוכר
 
1 בקבוקון תמצית רום
 
חומרים לקצפת:
 
2  מכלי שמנת עמידה לקצפת  38% מסדרת השף הלבן
 
1 גביע שמנת חמוצה בטעם של פעם
 
תמצית וניל
 
3 כפות אבקת סוכר

עוגת סברינה - אופן הכנה:

הכנה לבצק:
1. מקציפים את החלבון ואת הסוכר עד לקבלת קצף אחיד אך לא קשה.
2. מוסיפים את פרורי הלחם לקצף ומערבבים בתנועות עטיפה.
3. יוצקים לתבנית בקוטר 26 ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 25 דקות עד קבלת צבע זהוב.
אופן הכנה למי סוכר:
1. מרכזים את כל החומרים על האש עד שהסוכר נמס והנוזל נהיה סמיך במידה הרצויה.
2. יוצקים על עוגת הסברינה עד שהיא סופגת את כל הנוזלים.
חשוב שהעוגה תהיה חמה וכך גם הסירופ.
אופן הכנה לקצף:
1. מקציפים את כל החומרים עד קבלת קצף אחיד ונוקשה.
2. מורחים שכבה אחידה מעל העוגה הספוגה ומצננים במקרר למשך 6 שעות לפחות.

הצעת הגשה: כדאי להשאיר מעט סירופ ולצקת לפני ההגשה מעל העוגה.
דרג/י
54321
גרסת הדפסה
גרסת הדפסה
תגיות:
עוגת | סברינה




 

מתכונים מומלצים


מתכונים חדשים

 
212.235.25.5